Gourmet Cup je dogodek Hiše Jezeršek, ki ga vsako leto težko čakamo predvsem gostinci in Jezerškovi poslovni partnerji. Kulinarično druženje na snegu se vedno prične z odličnim zajtrkom, kjer za nivo sladkorja skrbimo tudi mi. Letos smo poleg klasičnih pralinejev na Krvavcu predstavili tudi kolekcijo “Potica, vseh pralinejev kraljica!”, zmagovalko med gostinkami pa nagradili s 300 pralineji.
Poleg tega smo skupaj s Koželj hiša dobrih vin ter peninami Medot pripravili pralineje s penino, ki so navduševali prav vse na Krvavški plaži.
Tradicionalna večerja na zajli enkrat na leto gosti tudi priznanega slovenskega chefa. Za pravo presenečenje v krvavških gondolah kar 1.500 m visoko v čarobnem objemu Kamniško-Savinskih Alp, so s svojimi kulinaričnimi mojstrovinami poskrbeli Jezerškovi, Tomaž Bolka iz Gostilne Krištof, in gostujoči chef Igor Jagodic iz Restavracije Strelec. Za nepozabno večerjo na zajli pa smo z dobrodošlico poskrbeli tudi mi.